ÚJ készítményeink
Dynamic Folyékony C- komplex 237 ml www.nutrilablog.hu
Archívum
Glüko
glukozamin-msn
Slide 2
glukozamin-msn
Slide 3
glukozamin-msn

Kérdések és válaszok. Felfázás kezelése otthon.

 

Nagyon sok levél érkezett a felfázással kapcsolatos bejegyzésre. Sokan kérdezték, hogy a kisvirágú füzike tea fogyasztása segít-e?

Kisvirágú  füzikének a húgyúti fertőzés megakadályozásához közvetlen köze nincs. De abban az esetben hasznos lehet, ha a vizelet pangását a prosztata megnagyobbodás okozza. De ehhez prosztatára van szükség és ebből kifolyólag nem általánosítható. Ebben a konkrét esetben viszont nagyon logikus a kisvirágú füzike tea fogyasztása.

Csalán tea is felmerült a válaszokban, ami szintén része lehet a felfázás otthoni kezelésének. Itt viszont lehet általánosítani, női felfázásra ugyanúgy jó, mint a férfiaknál. Csalán vízhajtó hatása  nyilvánul itt meg. Zárójelben megjegyzem, hogy a jóindulatú prosztata megnagyobbodás kezelésére is használható.

Fontos még megjegyezni, hogy a vizelet pangása bármi okból jöjjön létre, táptalaja a kórokozók szaporodásának, mint az álló víz a medencében.

Ebből a sok információból jöjjön egy stratégia javaslat:

1. közvetlen támadás a baktériumok ellen (medveszőlő, amerikai tőzegáfonya)

2. vízhajtással mossuk ki a baktériumokat  (csalán tea, de nyáron talán legjobb a görög dinnye és még finom is)

3. sok folyadék fogyasztása és a vizelet minél gyorsabb ürítése. Ne tartsd vissza!

 Támadjunk több ponton!

Hozzászólás

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Hírlevél feliratkozás
 
Név:*
E-mail cím:*
 
Keresd a patikában is!
NutrilAB Cinanmon fahéj kivonat kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutriLAB Liverprotect máriatövis kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutrilAB Szép Álmokat komló kapszula 90X www.nutrilablog.hu NutriLAB Urosept amerikai tőzegáfonya kivonat kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutriLAB Aloe Vera juice 0.5 L www.nutrilablog.hu Dynamic Folyékony C- komplex 237 ml www.nutrilablog.hu