ÚJ készítményeink
Dynamic Folyékony C- komplex 237 ml www.nutrilablog.hu
Archívum
Glüko
glukozamin-msn
Slide 2
glukozamin-msn
Slide 3
glukozamin-msn

Kérdések és válaszok. Felfázás kezelése otthon.

 

Nagyon sok levél érkezett a felfázással kapcsolatos bejegyzésre. Sokan kérdezték, hogy a kisvirágú füzike tea fogyasztása segít-e?

Kisvirágú  füzikének a húgyúti fertőzés megakadályozásához közvetlen köze nincs. De abban az esetben hasznos lehet, ha a vizelet pangását a prosztata megnagyobbodás okozza. De ehhez prosztatára van szükség és ebből kifolyólag nem általánosítható. Ebben a konkrét esetben viszont nagyon logikus a kisvirágú füzike tea fogyasztása.

Csalán tea is felmerült a válaszokban, ami szintén része lehet a felfázás otthoni kezelésének. Itt viszont lehet általánosítani, női felfázásra ugyanúgy jó, mint a férfiaknál. Csalán vízhajtó hatása  nyilvánul itt meg. Zárójelben megjegyzem, hogy a jóindulatú prosztata megnagyobbodás kezelésére is használható.

Fontos még megjegyezni, hogy a vizelet pangása bármi okból jöjjön létre, táptalaja a kórokozók szaporodásának, mint az álló víz a medencében.

Ebből a sok információból jöjjön egy stratégia javaslat:

1. közvetlen támadás a baktériumok ellen (medveszőlő, amerikai tőzegáfonya)

2. vízhajtással mossuk ki a baktériumokat  (csalán tea, de nyáron talán legjobb a görög dinnye és még finom is)

3. sok folyadék fogyasztása és a vizelet minél gyorsabb ürítése. Ne tartsd vissza!

 Támadjunk több ponton!

Hozzászólás

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Hírlevél feliratkozás
 
Név:*
E-mail cím:*
 
Keresd a patikában is!
NutriLAB Koenzim Q 10 kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutriLAB Palmetto törpepálma olaj tökmagolajban kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutrilAB Szép Álmokat komló kapszula 90X www.nutrilablog.hu Dynamic Folyékony C- komplex 237 ml www.nutrilablog.hu NutriLAB Ligetszépe olaj kapszula www.nutrilablog.hu NutriLAB B-Complex kapszula www.nutrilablog.hu