ÚJ készítményeink
Dynamic Folyékony C- komplex 237 ml www.nutrilablog.hu
Archívum
Glüko
glukozamin-msn
Slide 2
glukozamin-msn
Slide 3
glukozamin-msn

Magamról

 

 

Kedves Olvasó!

 

Nádor-Virág Anikó www.nutrilablog.hu

nutrilablog.hu

Nádor-Virág Anikó vagyok a NutriLAB magyarországi képviseletének vezetője. Magamról csak annyit, hogy gyógyszerészként végeztem a szegedi egyetemen majd posztgraduálisan környezetvédelmet tanultam. Így lettem végzettségem szerint: környezetvédő gyógyszerész. Gyógyszerészként inkább a gyógynövények érdekeltek, kúpkészítés a gyengém. Étrend-kiegészítőkkel foglalkozom de nem vagyok gyógyszer ellenes. Mindennek megvan a maga időzítése. Az étrend-kiegészítők inkább a megelőzés eszközei de van helyük a gyógyszeres kezelés mellett is.

Nutrilablogot azért indítottam útjára mert a sok kérdésből ami érkezik hozzánk az látszik, hogy az emberek nem tudnak eligazodni a sok termék között. Így a magam részéről ami a NutriLAB termékeket illeti megpróbálom olyan segítséggel ellátni az olvasót ami lehetővé teszi a jó időben történő helyes alkalmazást. Sokszor tényleg csak ezen múlik.

Arra kérlek, ha kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, küldd el bátran és megpróbálok a legjobb tudásom szerint válaszolni.

Nádor-Virág Anikó

 

Hozzászólás

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Hírlevél feliratkozás
 
Név:*
E-mail cím:*
 
Keresd a patikában is!
NutrilAB Cinanmon fahéj kivonat kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutriLAB Liverprotect máriatövis kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutrilAB Szép Álmokat komló kapszula 90X www.nutrilablog.hu NutriLAB Urosept amerikai tőzegáfonya kivonat kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutriLAB Aloe Vera juice 0.5 L www.nutrilablog.hu Dynamic Folyékony C- komplex 237 ml www.nutrilablog.hu