ÚJ készítményeink
Dynamic Folyékony C- komplex 237 ml www.nutrilablog.hu
Archívum
Glüko
glukozamin-msn
Slide 2
glukozamin-msn
Slide 3
glukozamin-msn

Magamról

 

 

Kedves Olvasó!

 

Nádor-Virág Anikó www.nutrilablog.hu

nutrilablog.hu

Nádor-Virág Anikó vagyok a NutriLAB magyarországi képviseletének vezetője. Magamról csak annyit, hogy gyógyszerészként végeztem a szegedi egyetemen majd posztgraduálisan környezetvédelmet tanultam. Így lettem végzettségem szerint: környezetvédő gyógyszerész. Gyógyszerészként inkább a gyógynövények érdekeltek, kúpkészítés a gyengém. Étrend-kiegészítőkkel foglalkozom de nem vagyok gyógyszer ellenes. Mindennek megvan a maga időzítése. Az étrend-kiegészítők inkább a megelőzés eszközei de van helyük a gyógyszeres kezelés mellett is.

Nutrilablogot azért indítottam útjára mert a sok kérdésből ami érkezik hozzánk az látszik, hogy az emberek nem tudnak eligazodni a sok termék között. Így a magam részéről ami a NutriLAB termékeket illeti megpróbálom olyan segítséggel ellátni az olvasót ami lehetővé teszi a jó időben történő helyes alkalmazást. Sokszor tényleg csak ezen múlik.

Arra kérlek, ha kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, küldd el bátran és megpróbálok a legjobb tudásom szerint válaszolni.

Nádor-Virág Anikó

 

Hozzászólás

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Hírlevél feliratkozás
 
Név:*
E-mail cím:*
 
Keresd a patikában is!
NutriLAB Koenzim Q 10 kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutriLAB Liverprotect máriatövis kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutriLAB Omega 3 1000 mg halolaj kapszula 30X www.nutrilablog.hu NutriLAB Probio 60X kapszula www.nutrilablog.hu NutriLAB 3 Alge tabletta 120X www.nutrilablog.hu NutriLAB Ligetszépe olaj kapszula www.nutrilablog.hu