ÚJ készítményeink
Dynamic Folyékony C- komplex 237 ml www.nutrilablog.hu
Archívum
Glüko
glukozamin-msn
Slide 2
glukozamin-msn
Slide 3
glukozamin-msn

Hol tudom megvásárolni a NutriLAB termékeket?

Ami nagyon fontos, hogy termékeinket minden gyógyszertár, gyógynövénybolt, biobolt és még rengeteg egészséggel kapcsolatos termékeket forgalmazó boltféleség (egészségtár, szépségtár, egészségkuckó stb.) meg tudja rendelni, ha kapcsolatban van a következő nagykereskedésekkel: Béres Egészségtár, Hungaropharma, Teva Humantrade, Mediline Üzletház, Herbaház.

Fontos megjegyezni, hogy a Béresnek van egy nagyon jó webáruháza, ahol közvetlenül lehet vásárolni. Egy határérték fölött ingyenes a kiszállítás. Webáruház neve: Egészségtárház

Herbaház és a Mediline nyitott a magánszemélyek felé is. Fontos, hogy mindkét helyen igényelhető kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártya.

Eddigi visszajelzések alapján milyen problémák merültek fel:

Nem találja az ügyfélszolgálatos a NutriLAB terméket a számítógépben?

Egy vásárlónk azt a tájékoztatást kapta az egyik nagykereskedelmi cég ügyfélszolgálatán, hogy a az általa keresett NutriLAB termék nincs. Ez konkrét eset volt. Csináltam egy próba hívást, hogy tessék mondani Cinnamon fahéj kapszula van? Válasz az volt, hogy nincs, sőt még a rendszerben sincs. De mivel, tudtam, hogy van, így még egyszer nekifutottam. Tessék mondani NutriLAB Cinnamon fahéj kapszula van? Mivel a számítógépen NutriLAB-bal kezdődik a felsorolás így már volt. Ez a kis kommunikációs zavar, sajnos mindenhol előfordulhat, hiszen az ügyfélszolgálatos lehet új ember, rengeteg termék van amivel dolgozik stb.

Nem találják a polcokon a termékeinket?

A termékeink tematikusan vannak felhelyezve a polcokra a Herbaházban és a Mediline-nál. Pl. Liverprotect készítményünket a májvédőknél kell keresni. Tehát kereséskor először azt a területet kell végiggondolni ahol a terméket használják, majd azon a polcsoron keresni.

Kérünk ha bármi logisztikai probléma felmerül vásárláskor akkor jelezd vissza az emailcímünkre vagy hozzászólásban írj és segítünk.

Hozzászólás

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Hírlevél feliratkozás
 
Név:*
E-mail cím:*
 
Keresd a patikában is!
NutriLAB Cholestin articsóka kapszula 60Xwww.nutrilablog.hu NutrilAB Cinanmon fahéj kivonat kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutrilAB Szép Álmokat komló kapszula 90X www.nutrilablog.hu NutriLAB Urosept amerikai tőzegáfonya kivonat kapszula 60X www.nutrilablog.hu Dynamic Folyékony C- komplex 237 ml www.nutrilablog.hu NutriLAB Ligetszépe olaj kapszula www.nutrilablog.hu