ÚJ készítményeink
Dynamic Folyékony C- komplex 237 ml www.nutrilablog.hu
Archívum
Glüko
glukozamin-msn
Slide 2
glukozamin-msn
Slide 3
glukozamin-msn

Hol tudom megvásárolni a NutriLAB termékeket?

Ami nagyon fontos, hogy termékeinket minden gyógyszertár, gyógynövénybolt, biobolt és még rengeteg egészséggel kapcsolatos termékeket forgalmazó boltféleség (egészségtár, szépségtár, egészségkuckó stb.) meg tudja rendelni, ha kapcsolatban van a következő nagykereskedésekkel: Béres Egészségtár, Hungaropharma, Teva Humantrade, Mediline Üzletház, Herbaház.

Fontos megjegyezni, hogy a Béresnek van egy nagyon jó webáruháza, ahol közvetlenül lehet vásárolni. Egy határérték fölött ingyenes a kiszállítás. Webáruház neve: Egészségtárház

Herbaház és a Mediline nyitott a magánszemélyek felé is. Fontos, hogy mindkét helyen igényelhető kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártya.

Eddigi visszajelzések alapján milyen problémák merültek fel:

Nem találja az ügyfélszolgálatos a NutriLAB terméket a számítógépben?

Egy vásárlónk azt a tájékoztatást kapta az egyik nagykereskedelmi cég ügyfélszolgálatán, hogy a az általa keresett NutriLAB termék nincs. Ez konkrét eset volt. Csináltam egy próba hívást, hogy tessék mondani Cinnamon fahéj kapszula van? Válasz az volt, hogy nincs, sőt még a rendszerben sincs. De mivel, tudtam, hogy van, így még egyszer nekifutottam. Tessék mondani NutriLAB Cinnamon fahéj kapszula van? Mivel a számítógépen NutriLAB-bal kezdődik a felsorolás így már volt. Ez a kis kommunikációs zavar, sajnos mindenhol előfordulhat, hiszen az ügyfélszolgálatos lehet új ember, rengeteg termék van amivel dolgozik stb.

Nem találják a polcokon a termékeinket?

A termékeink tematikusan vannak felhelyezve a polcokra a Herbaházban és a Mediline-nál. Pl. Liverprotect készítményünket a májvédőknél kell keresni. Tehát kereséskor először azt a területet kell végiggondolni ahol a terméket használják, majd azon a polcsoron keresni.

Kérünk ha bármi logisztikai probléma felmerül vásárláskor akkor jelezd vissza az emailcímünkre vagy hozzászólásban írj és segítünk.

Hozzászólás

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Hírlevél feliratkozás
 
Név:*
E-mail cím:*
 
Keresd a patikában is!
NutriLAB Koenzim Q 10 kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutriLAB Liverprotect máriatövis kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutriLAB Omega 3 1000 mg halolaj kapszula 30X www.nutrilablog.hu NutriLAB Probio 60X kapszula www.nutrilablog.hu NutriLAB 3 Alge tabletta 120X www.nutrilablog.hu NutriLAB Ligetszépe olaj kapszula www.nutrilablog.hu