ÚJ készítményeink
Dynamic Folyékony C- komplex 237 ml www.nutrilablog.hu
Archívum
Glüko
glukozamin-msn
Slide 2
glukozamin-msn
Slide 3
glukozamin-msn

Minőségről dumálni kell!

Piacon jártam és egy beszélgetésre lettem figyelmes az árusok között. Erre mondják a téma az utcán hever vagy ebben az esetben a piacon. Egyik árús magyarázta a másiknak, hogy azért nem árul minőséges termékeket mert arról dumálni kell, hogy eladja. Hát villámként csapott belém a felismerés, hogy ez mennyire igaz a NutriLAB termékekre is. Egyben elszomorító is, hogy azért nincs jó minőség még a hagyományos zöldség piacon sem mert az olcsót kevesebb erőfeszítéssel lehet eladni. Akkor felmerül a kérdés, hogy mi az amit vásárolok? Ettől van sokkal jobb minőség is? De hol kapható a legszebb piros alma?

Akkor térjünk vissza saját házunk tájára. Pfizer francia leányvállalatában a Capsugelben fejlesztették ki azt a technológiát, amely a kapszula tartalmának maximális biztonságot nyújt. Nem untatnék senkit a gyógyszertechnológiával (mert az igen unalmas dolog ám:)) csak két könnyen megjegyezhető fő elem:

1, Oxidáció megakadályozása azáltal, hogy nitrogénre cserélik a kapszula belsejében lévő oxigént. Ennél a pontnál szoktak megijedni a hallgatók, hogy nitrogén. Mindenkit megnyugtatok a nitrogén a légkörben is van, körülvesz bennüket és észre sem vesszük. Ez egy kiváló módszer arra, hogy mondjuk az avasodásra hajlamos halolaj esetleg mire eljut a fogyasztóhoz ne oxidálódjon el. Mert ugyebár azt senki nem tudja leellenőrizni, mi van a kapszulában benne.

2, Kapszula zárása. Hagyományos technológiánál hővel, melegítéssel zárják a kemény zselatin kapszulákat. Hő hatására sérül a már benne lévő hatóanyag. A LiCaps módszer itt ragasztással zár, így elkerüli a hatóanyag bomlását.

 

 

LiCaps kapszulák
LiCaps technológia

 

 Még további bejegyzések  fognak következni ebben a témában, de addig is várjuk kérdésedet, ami segít abban, hogy mit emeljünk ki a jövőben.

LiCaps technológiával előállított kapszuláink: Palmetto, Pinnothin, Koenzim Q  10, Liverprotect.

Hozzászólás

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Hírlevél feliratkozás
 
Név:*
E-mail cím:*
 
Keresd a patikában is!
NutrilAB Cinanmon fahéj kivonat kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutriLAB Liverprotect máriatövis kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutrilAB Szép Álmokat komló kapszula 90X www.nutrilablog.hu NutriLAB Urosept amerikai tőzegáfonya kivonat kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutriLAB Aloe Vera juice 0.5 L www.nutrilablog.hu Dynamic Folyékony C- komplex 237 ml www.nutrilablog.hu