ÚJ készítményeink
Dynamic Folyékony C- komplex 237 ml www.nutrilablog.hu
Archívum
Glüko
glukozamin-msn
Slide 2
glukozamin-msn
Slide 3
glukozamin-msn

Minőségről dumálni kell!

Piacon jártam és egy beszélgetésre lettem figyelmes az árusok között. Erre mondják a téma az utcán hever vagy ebben az esetben a piacon. Egyik árús magyarázta a másiknak, hogy azért nem árul minőséges termékeket mert arról dumálni kell, hogy eladja. Hát villámként csapott belém a felismerés, hogy ez mennyire igaz a NutriLAB termékekre is. Egyben elszomorító is, hogy azért nincs jó minőség még a hagyományos zöldség piacon sem mert az olcsót kevesebb erőfeszítéssel lehet eladni. Akkor felmerül a kérdés, hogy mi az amit vásárolok? Ettől van sokkal jobb minőség is? De hol kapható a legszebb piros alma?

Akkor térjünk vissza saját házunk tájára. Pfizer francia leányvállalatában a Capsugelben fejlesztették ki azt a technológiát, amely a kapszula tartalmának maximális biztonságot nyújt. Nem untatnék senkit a gyógyszertechnológiával (mert az igen unalmas dolog ám:)) csak két könnyen megjegyezhető fő elem:

1, Oxidáció megakadályozása azáltal, hogy nitrogénre cserélik a kapszula belsejében lévő oxigént. Ennél a pontnál szoktak megijedni a hallgatók, hogy nitrogén. Mindenkit megnyugtatok a nitrogén a légkörben is van, körülvesz bennüket és észre sem vesszük. Ez egy kiváló módszer arra, hogy mondjuk az avasodásra hajlamos halolaj esetleg mire eljut a fogyasztóhoz ne oxidálódjon el. Mert ugyebár azt senki nem tudja leellenőrizni, mi van a kapszulában benne.

2, Kapszula zárása. Hagyományos technológiánál hővel, melegítéssel zárják a kemény zselatin kapszulákat. Hő hatására sérül a már benne lévő hatóanyag. A LiCaps módszer itt ragasztással zár, így elkerüli a hatóanyag bomlását.

 

 

LiCaps kapszulák
LiCaps technológia

 

 Még további bejegyzések  fognak következni ebben a témában, de addig is várjuk kérdésedet, ami segít abban, hogy mit emeljünk ki a jövőben.

LiCaps technológiával előállított kapszuláink: Palmetto, Pinnothin, Koenzim Q  10, Liverprotect.

Hozzászólás

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Hírlevél feliratkozás
 
Név:*
E-mail cím:*
 
Keresd a patikában is!
NutriLAB Koenzim Q 10 kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutriLAB Palmetto törpepálma olaj tökmagolajban kapszula 60X www.nutrilablog.hu NutrilAB Szép Álmokat komló kapszula 90X www.nutrilablog.hu Dynamic Folyékony C- komplex 237 ml www.nutrilablog.hu NutriLAB Ligetszépe olaj kapszula www.nutrilablog.hu NutriLAB B-Complex kapszula www.nutrilablog.hu